Er du en av de mange som venter i spenning på hvilke kupp du kan gjøre på Black Friday i år? Nå er det ikke mange dagene igjen før det braker løs for årets desidert største salg. Dagen markeres verden rundt, og i alle bransjer serveres det tilbud du ikke ser likhet til noen annen dag i året.  
 
Vi i XtremeCar.no kommer selvfølgelig også i år til å dra på med en haug av spinnville tilbud. Black Friday har vært en kjempesuksess hos oss i flere år nå, og vi jobber i måneder i forkant for å skaffe deg de aller beste prisene, på de beste og mest aktuelle produktene.
 
 
 
Black Friday gjorde sitt inntog i Norge for noen år siden, og dagen har nok kommet for å bli. Vi ser en økende trend blant kunder som unnagjør alt fra å realisere drømmer som har vært utenfor rekkevidde innenfor normal pris, til kunder som får handlet årets julegaver før adventstiden har banket på døra.
 

Vi fyller i disse dageropp lageret med SKIKKELIG FETE produkter! Nå jobber vi med å få inn alle grommtilbudene i nettbutikken, og vi gleder oss til å vise deg hva vi kan tilby i år! Er du spent? Det er vi også!  

VI SES PÅ FREDAG!