La oss hjelpe deg over på DAB i bilen

Er du usikker på hvilken løsning du skal velge? Kontakt oss i dag, vi hjelper deg gjerne!

 

Modelltilpasset spiller og pakkeløsninger

Modelltilpassede DAB spillere 

Vi har et utvalg av spillere fra Alpine som er produsert for den enkelte bil. Dette gir deg en perfekt oppgradering av bilens hovedenhet og overgang til DAB. Vi skreddersyr også pakker basert på våre ordinære hovedenheter fra Kenwood, JVC og Alpine med riktig monteringsramme og overgangskabler basert på dine ønsker. Klikk på bildet over for å se pakker og modelltilpassede spillere som ligger i nettbutikken. Savner du pakke til din bil eller ønsker et annet alternativ? Kontakt oss gjerne!

 

Modelltilpasset DAB adapter - plug & play

Dab adapter plugg and play 

Et modelltilpasset DAB adapter vil som oftest være en bedre løsning for deg som er villig til å legge noen ekstra kroner i adapteret. Et slikt DAB adapter krever ofte noe mer monteringsjobb for å komme til nødvendige kabler men vil i det lange løp fungere mye bedre. Du kan da betjene DAB adpateret enkelt via din orginale radio og eventuelle rattkontroller på multifunksjonsratt. Klikk på bildet over for å finne DAB adapter til din bilmodell.

 

2 DIN / dobbel DIN DAB spiller

2 DIN DAB spillere

 

Vi har et godt utvalg av 2 DIN dab spillere som vil passe de fleste behov og lommebøker. Ønsker du å bytte til en ny 2 DIN DAB spiller men er usikker på hva du trenger av tilbehør?  Kontakt oss! Vi setter gjerne sammen en pakke til deg. Klikk på bildet over får å se vårt utvalg av 2 DIN DAB spillere både med og uten navigasjon.

 

1 DIN / enkel DIN DAB spiller

1 DIN DAB spillere

 

Vi har et godt utvalg av 1 DIN dab spillere som vil passe de fleste behov og lommebøker. Ønsker du å bytte til en ny 1 DIN DAB spiller men er usikker på hva du trenger av tilbehør?  Kontakt oss! Vi setter gjerne sammen en pakke til deg. Klikk på bildet over får å se vårt utvalg av 2 DIN DAB.

 

Universal DAB adapter

Dab adapter universal 

Et universalt DAB adapter er enkelt å montere, ofte på få minutter, og passer stort sett alle bilmodeller uten store inngrep. Ulempen er at du må ha en ekstern fjernkontroll montert et sted på dashbordet, eller et eget display med kontroller som viser informasjon om kanaler osv. Klikk på bildet over for å se alle våre universale løsninger.

 

DAB antenne og tilbehør

DAB antenner og tilbehør 

Vi har et utvalg gode DAB antenner som sikrer deg fullt utbytte av din nye DAB radio eller DAB adapter. Finner du ikke det du leter etter?  Kontakt oss gjerne!

Vare 1 til 48 av totalt 667

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 48 av totalt 667

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
XtremeCar.no
Minimal Price: kr50.00
4.8 / 25 Review(s)
14

Vi leverer kjente DAB+ merker som: Alpine, Kenwood, Pioneer, JVC, Dension, Pure og Tiny Audio

Vi har skreddersydd en rekke DAB+ bilradiopakker med ny radio til blant annet: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Kia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Saab, Skoda, Subaru, Suzuki, Vokswagen (VW) og Volvo. Klikk her for å se oversikten over alle merker.

Vi har også et stort utvalg av modelltilpassede (plug and play) DAB+ adapter til blant annet: Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, DAF, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, John Deere, Kia, Land Rover, Lexus, MAN, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot,Porsche, Range Rover, Renault, Saab, Scania, Seat, Skoda, SsangYong, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen og Volvo. Klikk her for å se hele vårt utvalg modeltilpassede DAB+ adaptere.

Finner du ikke noe som passer din bil? Kontakt oss i dag! Vi jobber kontinuerlig med å skreddersy pakker til ulike bilmodeller, og setter gjerne opp en pakke til akkurat din bil.