Effektanlegg V70N Turbo 2WD 2,0T / 2,4T / 2,5T / T5 / 2,4D / 2,5D / D5 01-05/04

kr 6 321,88 kr 7 437,50
Sendes normalt innen 1 dag
SKU
SIM-02B-H1R
SIMONS EFFEKTANLEGG 02B-H1R

Volvo V70N Turbo 2WD 2,0T / 2,4T / 2,5T / T5 / 2,4D / 2,5D / D5 01-05/04

Viktige detaljer om hvilke biler produktet passer til finner du på bilde / skissen. Sjekk alltid denne informasjonen før du bestiller.
Produktet kan også passe flere bilmodeller / merker og derfor ha flere skisser.

Levering med Posten / Bring
Rask ordrebehandling


MONTERINGSTIPS!

For å være sikker på at alle skjøter blir tette er det lurt å benytte eksos pasta, se relatert produkt.
Det er også lurt å vente med å stramme klemmer til du har montert hele eksosanlegget og ser at alle deler ligger slik de skal. 

Simons sportsystemer har høyeste kvalitet i matrialer of finish, samt konstruksjon som bygger på mangeårig konkurranseerfaring. Dette gir deg også fordeler ved normale kjøreforrhold. Systemet har størrer rørdimensjon enn orginalt og lydnivået er tilpasset norske bestemmelser.

Simons sportsystemer leveres i 3 forskjellige typer stål. Se merkingen øverst i hjørnet på skissen for å se hva anlegget du velger er laget av

ALU Quality
SIMONS ® ALU Quality sports eksosanlegg er laget av aluminisert materialer. Simon's Sports System i denne versjonen er for de som ønsker god kvalitet og ytelse, men ønsker ikke å bruke pengene på å kjøpe et system i rustfritt stål (SS Quality) eller krom stål (Top Quality). End-rør er alltid i rustfritt!

TOP Quality
SIMONS ® Top Quality sports eksos er for de som ikke ønsker å erstatte eksosanlegget mer enn én gang. Den består av en blanding av såkalt. krom stål og rustfritt. Chrome stål har den fordelen over austenittisk rustfritt stål som det er mindre når det blir varmt, og derfor ikke i fare for å brudd på samme måte. Krom stål kan, over tid, en rød-brun overflaten av deler utsatt for høy varme.

SS Quality - Rustfritt
SIMONS SS ® Quality sports eksos er for de som krever det beste. Disse systemene er produsert hovedsakelig i 18/8-stål. Fordelen over krom stål er materialet holder seg renere lenger enn, for eksempel, krom stål. Internt, vi alltid bruker kromstål å minimere risikoen for sprekker. Simons Sport System i SS Quality lakkeres ikke.
Mer informasjon
SKU SIM-02B-H1R
Produsent Simons effektanlegg
Kunder som kjøpte produktet kjøpte også
Skriv din egen produktanmeldelse
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
To Top
Simons effektanlegg til V70N Turbo 2WD 2,0T / 2,4T / 2,5T / T5 / 2,4D / 2,5D / D5 01-05/04